Wednesday, February 16, 2011

calon-calon stpm 2010

0
10:36 PM Wednesday, February 16, 2011
Assalamualaikum dan salam sejahtera.


apa khabar anda hari ini? mulai daripada saat ini aku bertekad untuk mengeluarkan post dalam bahasa melayu yang agak betul.hehe..kenapa? sebab aku telah di tegur oleh seorang blogger merangkap sahabat aku sendiri..hahaha...
http://www.emocutez.com


baiklah...berbalik kepada topik sebenar...
saya percaya ramai yang sudah mendengar tarikh keputusan STPM 2010 akan diumumkan pada 21 FEBRUARY 2011 ini..pasti sudah ramai di luar sana yang berdebar-debar menanti ketibaan tarikh keramat tersebut termasuklah guru-guru, ibu bapa dan saudara-mara yang pasti sudah tidak sabar menunggu keputusan tersebut keluar bahkan ada yang mengalahkan calon itu sendiri..hehee
Jadi...buat calon-calon STPM 2010..banyak-banyakkanlah doa..semoga kita semua diberi kekuatan oleh yang Maha Esa, ALLAH S.W.T..
semoga kita semua dapat keputusan yang cemerlang..aaamiinnn...
(reader-reader semua pun tolonglah doakan yer??)

jadi..kalau anda semua nak cek result masing-masing..sms :

STPM <jarak> NO.IC
hantar ke 36363

ATAU PUN...

STPM <jarak> NO. IC
hantar ke 15888

ATAU PUN...
cek jer kat laman web mpm
SEMOGA KITA SEMUA DAPAT RESULT YANG CEMERLANG
p/s : KALAU result cemerlang..syukur ALHAMDULILLAH..KALAU result x berapa ok..jangan pula sampai MEROYAN..kuatkan IMAN di dada..INSYAALLAH..semua akan jadi ok..=)
 http://www.emocutez.com



daftar affiliate FREE dan jana wang tambahan di sini

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...