Tuesday, September 17, 2013

Hi there!

0
4:53 PM Tuesday, September 17, 2013
Bukan hidup namanya kalo tiada dugaan...

Assalamualaikum :)

*fefeling buat cerpen..sebab tu intro camtuh..kekeke :P *

Where should I start..? Okay..let's talk about my boring life..heh
After raya hari tu aq x balik rumah pun..duduk berkampung dlm UIA tercinta..sambil buat kerja part-time kt mahallah ofis..rajin kan? :3 Lagipun after raya tu ada program kt Sarawak..so..stay ja la d UIA.......

Dan masa ni lah aq diuji...heheee..story?
....................................................................

Untuk program Sarawak hari tu aq dilantik jadi Financial Controller..so senang cakap..aq jadi orang kaya segera la..semua duit commitment dari participant aq pegang..cash..which is.. a mistake.......
Ok pendek cerita duit tu hilang kena curi.. maybe bagi org lain 1k lebih tu kecik..but for me.. "adehh..mana aq nak cari duit ganti nih??"

Dan pencuri itu pun rasanya kenyang makan duit haram..sampai sekarang aq xtaw siapakah gerangan makhluk durjana tuh..ciss

Ok..tutup cerita sini..sambung cerita lain.. :)

New semester..patut lebih semangat...tapi aq rasa cam zzzzz ja..adoi laa..

KU SERU SEMANGATMUUUU
hehehe..adioss

*Masih x boleh lupa kejadian tym sharing moment DESA 5 hari tu..hihiii..*
*Gegar jaa..gegaaarrrr*

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...