Thursday, December 18, 2014

#Note

0
11:40 PM Thursday, December 18, 2014
Lalu,
Bilakah masanya hati ini akan ikhlas melepaskan?
Bilakah masanya hati ini akan ikhlas melupakan?
Bila pula hati ini akan ikhlas merelakan?

Heh, aq taw..doesn't matter how many times I told myself it's over tapi in the end, mesti ada satu hari yang aq tetiba terflashback semua cerita2 lama..masa muda2 dulu..haha..yelaa..sekarang da tua :P

Kadang-kadang aq pikir jugak..sampai bila nak macam ni? Sampai bila nak sedih2 bila ingat benda dulu2?
Well..pada aq..semua tu memori..yang cuma akan hilang dari kotak memori ko bila ko memang dah betul2 lupa pasal benda tu atau ko hilang ingatan. Atau ko mati..haha

Tapi..depends ngan kita nak ingat memori tu macam mana..as benda yang menyedihkan kaa..as benda yang menggembirakan kaa..as benda yang melucukan kaaa..atau as macam2 yang ko suka.

Well actually aq pun xtaw apa masalah aq ni..aq jeles ka? Atau marah ka? Huhuu..part of myself told me it's okay..part of it said why it should end like this?

Wahai hati..ikhlaslah.. aq yakin lepas ni kau akan lebih gembira :)

Yep..betul tu..cuma kadang-kadang..teringat.. :)
It's such a waste to let our friendship end like that...
I'm stuck...huuu

Well at least I can see someone smiling for me..love me the way I am.. :)
Someone that I know will be there for me..


Dan...
Aq taw..kekosongan dan kesedihan ini kerana jauhnya aq dari Dia...
Ampunkan aq Ya Allah.....
T_T

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...