Monday, April 23, 2012

Mari Terbalikkan Tulisan

0
11:58 PM Monday, April 23, 2012
Assalamualaikum semua readers...pe kabo suma? hope korg suma baik2 saja..di samping orang-orang yang korang cintai...(cehhhh..intro x boleh blah... ;P)  So..agak lama jugak aq x update blog aq nih..and hari ni aq terasa nk update.. ;)  Haaaaa..mehh sini..aq nk kongsi something ngan korg suma..APA DIA?? meh ar baca smpi habis...x sabar betol laaaa...ish3..
SOALAN : korg bosan x tgok tulisan kt status FB, tweet kt twitter korg, and so on.., asyik pesen yg sama jer?


BOSAN TAK? BOSAN TAK? BOSAN TAK?


kalo x bosan xpyh baca post nih..ni untuk orang-orang yang bosan n xda keja mcm aq sahaja.. ADA PAHAM?hehehe..


JAWAPAN : So marilah kita mengkreatifkn tulisan kt status2 n tweet2 n sbginya..(aq taw dua ni jer..wkwkwkwkw)


MACAM MANA? BAGAIMANA? KAIFAA?
http://www.emocutez.com
senang jer....korg sebut magic word nih...QILA CUTE!! then tulisan tu akn bertukar macam begini..


ǝɥǝɥ˙˙ǝʇnɔ bɐ dɐʞɐɔ qɐqǝs ɥısɐʞ ɐɯıɹǝʇ


haaaa..kan dah bertukar..hehehehe


aq malas nk loyar buruk lama2..sebenarnya xda magic word bagai..korang juz pegi website ni then type apa yg korg nak.. http://typeupsidedown.com/


ɐɥɐɥɐɥɐɥ¿ʞɐʇ ʇɐqǝɥ


lepas ni korg boleh peningkan kwn2 korg bila dorg baca status or apa2 saja yg korg tulis..adioss..sekian saja untuk hari ini..


http://www.emocutez.com
ƃuıʎɹʇ ʎddɐɥ˙˙ɐqnɔuǝɯ ʇɐɯɐlǝs

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...