Thursday, July 26, 2012

Full Movie Download Hanya Aku Cinta Kau Seorang

23
8:53 PM Thursday, July 26, 2012
Assalamualaikum..
Hari ni aq nk bagi link download movie, Hanya Aku Cinta Kau Seorang..huhu
This is the first time aq wat camnih..sebelum ni x pernah..
Tapi disebabkan ada orang request kt youtube..so aq pun try n test lah upload. So..enjoy~!





Mengisahkan seorang wanita yang bernama MURNI yang sedang dalam kembara mencari ‘soulmate’. Murni dipaksa oleh kawan baiknya, MUKHLIS dan STACY untuk mencari teman lelaki di dalam sebuah laman sesawang ‘Meet Soulmate’. Walaupun Murni tidak mempercayai lelaki yang dikenali di dalam internet, namun kerana paksaan dia menurut. Murni sebenarnya menyukai Mukhlis, sahabat sehidup sematinya tetapi kecewa kerana dia menyangka Mukhlis homoseksual yang sedang bercinta dengan AYIM. Dengan galakan dari Mukhlis dan Stacy, Murni akhirnya menemui seorang lelaki bernama IQWAL. Murni menyenangi Iqwal, namun satu insiden telah menyebabkan Murni tersalah anggap yang Iqwal juga seorang homoseksual. Murni merasa sangat kecewa dan berputus asa terhadap lelaki, apatah lagi apabila dia mengetahui tentang kecurangan FELIX, suami Stacy. ZIZI, adik kepada Iqwal bersungguh-sungguk menjejaki Murni untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya kerana dia mengetahui yang abangnya telah jatuh cinta pada Murni. Ketika inilah Ayim pula tampil dan menjelaskan pada Murni yang Mukhlis sebenarnya bukan songsang seperti yang disangkakan oleh Murni selama ini. Mukhlis amat mencintai Murni namun dia tak mahu berterus terang kerana dia takut akan kehilangan Murni.

Download Link (Jumbofiles)

PART 2 

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

23 comments:

  1. Macam mane nak download??? bile dah tekan part 1 tu buat ape???

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekan download file..bukan button..tpi ada tulisan downlod file

      Delete
  2. Boleh tak u tolong upload terus kat youtube :) Tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari 2 da try..tpi x dpt..kalo kamu search kt utube da ada yg uplod full muvi..cuma x brapa clear :)

      Delete
  3. upload kat youtube boleh? saya nak tengok... boleh tak? TQ

    ReplyDelete
  4. nk d0wnl0ad camne ni ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgok tutorial kt cni http://www.ddmf.biz/p/tutorial.html

      Delete
  5. Replies
    1. boleh tgok tutorial kt cni http://www.ddmf.biz/p/tutorial.html

      Delete
  6. tlong ajar sye mcm mne nk download...
    pleasss

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgok tutorial kt cni http://www.ddmf.biz/p/tutorial.html

      Delete
  7. Replies
    1. boleh tgok tutorial kt cni http://www.ddmf.biz/p/tutorial.html

      Delete
  8. kesian kat aqilah . haha . cte lame dahh kot .

    ReplyDelete
  9. Kat youtube x de pon.

    ReplyDelete
  10. mcm mner nk download ajar lar sy please...

    ReplyDelete
  11. knp xleh nk download kalau kite tkn part 1/ part 2 die kne register dlu lar mcm mner nk download...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...