Wednesday, February 9, 2011

jom buang toksin sama-sama!!!

3
10:38 PM Wednesday, February 9, 2011
Sebelum anda teruskan niat membaca entri ini, sila tanya diri anda sendiri, brapa kali anda bersenam dalam seminggu? or lebih sesuai..dalam sebulan??

haaa..aq pasti..mesti ada antara korang yg x brapa nak brkesempatan ntuk bersenam disebabkan kesibukan yg melanda hari2 korang. bila dah lama x bersenam korang mula risau dgan tahap kesihatan korang, dah brapa banyak lah lemak yg mginap dalam bdan korang..maka terdetiklah di hati korang untuk menimbang berat korang di atas penimbang berat digital or analog korang 2..maka korang pun menjeritlah.."MAAAKKKKK OOOOIIIII!!!!BERATNYER AKU!!!TIDAAAAAAAKKKKKK!!!!!!!!!!
hahaahahhaha....maka korang pun ambil langkah yg strusnya..korang pun start berdiet akibat  x masa untuk bersenam untuk mengurangkan berat di samping korang memang malas nak bersenam..sehinggalah pada satu hari korang tiba2 jatuh sakit....

SUSAH YERK??

http://www.emocutez.comso, mcm mna cara mudah untuk membantu kita mnjaga kesihatan selain bersenam? hmm..aq ada cadangan..maybe korang dah pernah dengar tapi korang x pernah cuba untuk mencuba..






heee..DETOX FOOT PADS nie memang banyak kelebihannya..selain pengaplikasiannya yang cukup mudah, benda nie turut menyelesaikan masalah-masalah yg korang hadapi. antaranya ialah: 

*Membuang Toksin / racun dlm badan, lebihan air dan cegah bau kaki*
* Membuatkan badan lebih bertenaga*
* Mengurangkan alergi, sakit sendi*
* Melegakan sakit kepala, migrain atau stress*
* Menormalkan tekanan darah dan aliran darah*
*Menguatkan sistem imun badan*
* Mengurangkan sembelit dan kembung perut*
* Membantu mengurangkan masalah jerawat / resdung*
* Mengurangkan Diabetes, masalah kegemukan*
* Mengatasi masalah sukar tidur*
* Berpanjangan menggunakan ubat*
* Bekerja dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih*
* Menyegarkan badan*
* Mengurangkan sakit sendi, gout*
* Juga untuk kegunaan di perut*


nie detox b4 d pakai


nie detox after d pki
kalo korang ingin try n test benda nie..contact jak aq d blog nie..insyaALLAH d layan bah kalo ko..hehee..untuk korang2 yg tgal area2 KK jak lar n yg brdekatan..hee

p/s : aq dah cuba..korang bila lagi??

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

3 comments:

  1. mmg bkesan detox ni..xrugi mncuba..cuba dulu baru tau kesannya kn..heheh..

    ReplyDelete
  2. stuju dgan pgkomen 2 org ne..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...