Friday, June 22, 2012

MRC

2
9:00 AM Friday, June 22, 2012
Assalamualaikum and hello readers! ;)
Apa kabar hari ni..ada sihat kaa??
Today I'm gonna tell you a story about MRC and me...
Menatang apakah MRC tuhh??


Mark Roger Comel??
Mari Round2 China?? (chow kit pon boleyh~~)
emmm..emmmm..emm..
xpoonn..
Membaca Ramai-ramai Cike bum Cike bum...
kahkahkahkahkahkahkah
(AWAS!!cuma orang yg berkenaan sahaja yang akan tergelak)
hahahaha


Orait2..the fact is MRC tuuhh Mahallah Representative Committee ;) atau dalam Bahasa Kebangsaannya Majlis Perwakilan Mahallah (kolej kediaman laaahhh)


So..the story begin....
Post ni bkanlah untuk menunjuk2 atau berbangga diri..tapi I just wanna tell that MRC is one of the things yang aq suka kt UIAM..oppss..actually not the "MRC" but orang2 dalam MRC tu..hehe..HAFSAH okayy?? ;P


Orang-orang dalam tu aq da anggap mcm family daa..(tpi aq xtaw pulak dorang anggap aq as dorang punya family member atau x..keh3) MRC ni kira mcm permulaan jalan hidup aq dalam UIA lah..huhu


Byk betol benda2 dan peristiwa2 yang berlaku sepanjang 2 sem aq bersekongkol dengan MRC nih..manis ada..yang bikin sentap pon ada~~hehe..but I really learned many things from MRC ni.thank you! ;)


So tenure MRC 2011/2012 ni akan berakhir by the end of this year..and most of them x sambung khidmat masyarakat dorang lagi..huhu....I don't know what will happen next year..i keep thinking macam mana I will handle with those thing..so..let it be laahh..huuu


To each of you..thank you so much for being a part from my stories in IIUM...and to be honest...I LOVE YOU ALL! ;)


*Kak Tim ;P
*Kak Jiha
*Kak Imah
*Kak Syera
*Kak Wahidah
*Kak Mun
*Kak Dayang
*Kak Hawa
*Kak Mai
*Nana
*Ayn


P/s: Mostly kakak..Suma senior lahh..hahaha
and more thing..from MRC jugak lah aq dapat kenal lebih ramai orang..hehehe

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

2 comments:

  1. Replies
    1. hahahah..yelaa pak lah..aq kenal ko pun pasal MRC jugak.. ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...