Wednesday, June 6, 2012

Apa Nak Buat Nih..?

2
11:14 AM Wednesday, June 6, 2012
Assalamualaikum readers. Selamat pagi, selamat tengahari dan selamat petang.  Hari ni nk citer pasal apa ea..? Sungguh lah bosan aq rasa duduk dalam bilik sorang2. Tengok movie pun xde mood..main game pun xde mood..dari pagi sampai ke tengah malam online je la keja aq..sambil dengar lagu2 yang best.. exam da habes kaann..hehehe..so agak terasa la juga 'heavennya' ;P (tapi aq rasa kurang normal bila aq asyik wat benda yang sama hari-hari)

So..sem 2 aq kat UIA ni da nk abes daa. So aq nak wat kesimpulan awal atau hipotesis tentang perjalanan hidup aq sepanjang sem ni..hohoo.. Overall sem ni memang agak sibuk dan tunggang langgang sbnarnya (compared to sem lepas tapi aq xde la bizi sgt pon..haha) tapi agak sibuk ngan program2 MRC..hampir every week kot ada program..nak2 awal2 sem hari tu..nak bernapas pun payah..(ni perumpamaan laa..actually normal je aq bnafas) komited sungguh presiden MRC Hafsah ni...(komited ker?muahahha)

Sem ni banyak benda aq blajar..(xyah la aq list sini ea..hehe)(BAIK XPAYAH TULIS! ;\ )haha..pening x baca? monolog~~ Tapi timbul juga persoalan..am I being myself or not? atau dalam bahasa kebangsaannya..adakah aq menjadi diri sendiri atau x sepanjang aq dok UIA ni..?haaa..sila jawab..huhu..

ngsdhsydxgsbcsudtgsabdusdgwejfbnmsadbcsasdsanmdbs

APA NI..APA NI..IDEA AQ DA HILANG...HAHAHAHA

haaa..okay..10hb Jun ni aq akan berangkat ke Kedah utk program Baktisiswa (ni program MRC jugak)program ni smpi 13 Jun..tapi aq balik Sabah 19 Jun..tiket murah punya pasal..=.=..kalo x awal2 lagi aq da balik..

DAH LAAAHH..MALAS NAK TULIS!

oh yaa..just in case..if you read this.."hey akak..please be strong!"

p/s: 10 Jun bday K. Mun..aq nk bagi apa ea.........*thinking*

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

2 comments:

  1. hahhahha,...orang besaq...mmg bz la..hahaha

    ReplyDelete
  2. ahaha..ko baca smpi habes ke benda mgarut nih?hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...