Sunday, December 30, 2012

Nervous?

0
12:16 AM Sunday, December 30, 2012
Ko percaya tak?
Ko xkan pikir sgt pasal exam kecuali sehari sebelum paper tu berlangsung

Ko percaya tak?
Ko lagi rajin buka internet dari buka buku and study

Ko percaya tak?
Sekarang ko tengah malas nak study

Ko percaya tak?
Masa ko lagi banyak habis dengan benda2 xda pekdah

Ko percaya tak?
Malam sebelum exam ko akan tetiba rajin belajar

Ko percaya tak?
Tetiba ko bangun lebih awal dari biasa bila hari exam

Ko percaya tak?
Masa masuk dewan exam dada ko da dup dap dup dap

Ko percaya tak?
Masa tunggu arahan examiner untuk jawab soklan jantung ko dupdap dupdap 10x lebih kencang

Ko percaya tak?
Masa ko buka paper exam nervous ko da hilang tetiba

Ko percaya tak?
Tetiba ko dapat jawab semua soalan walaupun ko taw jawapan tu x betul

Ko percaya tak?
Lepas 2 jam exam pun tamat......

Ko percaya tak?
Ko da baca post ni sampai habis

Lagi...........

Ko percaya tak?
Orang yang type post ni comel
Orang yang baca post ni..emm..pun comel

Ko percaya tak?
Masa ko da terbuang da ni

DAH DAH..PEGI STUDY!

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...