Wednesday, October 10, 2012

Sesuatu yang Lain

4
7:10 PM Wednesday, October 10, 2012
Assalamualaikum w.b.t...

Kadang-kadang kita tidak akan dapat mengungkapkan apa yang terbuku di hati..and as for me..memang susah untuk aq cakap kt seseorang, 'aq sayang ko' or..'saya sayang awak' and so on..
Aq lagi suka kept silent but i'll let my body moves..aisehmen..hahaha (harap korang paham apa yg aq cuba sampaikan)
The point is..bila orang 2 x brada d sekeliling kita..baru kita sedar yg actually kita syg ngn org 2..n kita really care dengan orang 2..betul x apa aq ckp ni? jika setuju sila senyum ;) bila da brada dlm keadaan ni..kita akn berhdpan dgn 2 situasi..pertama..kita memang da terlambat untuk tunjukkan yg kita memang syg dengan orang tersebut..dan kita da x bole buat apa2 lagi untuk mengubah keadaan..situasi kedua..kita masih ada peluang menunjukkan kasih sayang kita and take care of them :)
As for me..x semestinya kasih sayang tu kita buktikan dengan kata-kata..cukup dengan tindakan atau action yang sepatutnya..biar mereka yang menilai sendiri... ^_^

***semalam terasa amat janggal bila bersua muka dengan orang-orang baru..don't know how to react..sebab aq da lupa mcm mna aq deal ngan benda ni masa mula2 sampai uia..atau lebih tepat..mahallah hafsah.. =.= bole2 pulak rasa mo nanges smalam...huhuu..kesiannya aq...(hahaha..kesian ngn diri sndiri pun bolehh)***

Yang baru penyambung legasi..
Yang lama tetap dihati..
haha ;p

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

4 comments:

  1. aik..smlm malu2 ke mase meeting huahua :D

    ReplyDelete
  2. qila pemalu???hahaha...cam x ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aq sepak jgak pak lah ni kang..trus smpi kola nerang..haha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...