Thursday, August 1, 2013

Bleh bleh bleh

0
2:53 AM Thursday, August 1, 2013
There's to many stories
But I am too lazy to write it here
(Aku nak buat ayat puitis..x jadi weyhhh..blah laaa..hahahhaa)

Pagi semalam belambak2 idea aq mo menconteng sini..but in the end rasa macam..malas laa..hahaa..tapi xpa la..aq tggu jam 3 ni..mama suruh kejut bangun sahur..hehe..oppss..lupa..aq suda pun berada di bumi Sabah..rumah manis rumah :D

ok2..pagi tadi was a disaster..dengan kepala berserabut..banyak benda kena setel..barang belum packing..juzuk 1 x hafal lagi..then bila midterm tadi macam hampesss..aq dah boleh agak result subjek tahfiz aq nanti macam mana.. :( *kenapa susah sangat mo hafal quran ni..Allah janganlah Kau hijabkan kemukjizatan kitab-Mu terhadapku... :( * serius rasa down gila bila x dapat jaga ayat2 quran dalam hati..banyak sangat buat benda lagho..memang patutlah ko x dapat jaga! ;\ Astaghfirullah...

After test tadi rasa macam mo nangis (dah bergenang di kelopak mata pun..hahaha) tapi bila pikir balik,,biarlah..banyak benda lagi aq mo kasi setel..and memang tadi kelam kabut..lepas test tu siapkan esaimen..then jam 3 baru balik mahallah packing barang..jam 4 chowww..ekspress rakyat weyh..haha

Pastu tadi pegi airport naik teksi..maka berlakulah insiden yang tidak disangka-sangka..(ceh) masa aq tengah pening n cuba tidur dalam teksi tetiba aq rasa teksi tu bergegar..ingatkan terlanggar bahu jalan ka apa..rupa-rupanya kena langgar dari belakang..Alhamdulillah x serius..tapi kesian kak dayang..sebab yang kena langgar tu area tempat duduk dia..hohoo..kepala dia terhantuk kot kt cermin..huk3..maka benjollah kepala beliau..isk3..

Okbai..dah malas..hehe..lagi 10 minit jam 3.. tataa :)

*Ramadhan semakin hampir meninggalkan kita..bermaknakah Ramadhan kita tahun ini..?*

Aqilah Tahir

Thank You for Spending Your Times Here. Until We Meet Again. Adios!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...